Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lagerlokale til leje i Solrød Strand

lager i Solrød Strand til leje

Erhvervspotentialer blomstrer i Solrød

Erhvervslejemål som spænder over 565 kvm., hvor stilfuldt design møder funktionalitet - 88 kvm. kontorareal og 477 kvm. lagerhal er klar til at understøtte din virksomheds vækst.

I et livligt og fuldt udbygget erhvervsområde i Solrød, nyder lejemålet godt af en sin fine trafikale placering. Den nemme adgang til motorvejen og de generøse parkeringsmuligheder skaber en sømløs forbindelse til resten af regionen, ideel for logistik og daglig drift.

Her blomstrer mulighederne i takt med din virksomheds behov. Fra den imødekommende reception med lyddæmpende akustikvægge til de lysfyldte kontorer. Det ene med transparente glasvægge, der flyder naturligt ud i et rummeligt showroom. Her er der plads til kreative udfoldelser eller produktpræsentationer. Frokoststuen med tekøkken og terrassedøre, tilbyder et pusterum i dagens travlhed, mens den omfattende lagerhal åbner op for en verden af muligheder med dens højloftede rum og store adgangsport.

En mavefornemmelse antyder, at "Erhvervsmuligheder blomstrer i Solrød" er mere end blot en placering; det er en voksende scene for din virksomheds fremtidige succes.