Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lagerlokale til salg i Vamdrup

3474 m2 produktion, lager i Vamdrup til salg

Pæn industriejendom med meget strøm og udvidelsesmuligheder

Ejendommen beliggende på Industrivej 7 i Vamdrup, er en fremragende investeringsmulighed for virksomheder, der søger egne lokaler, og samtidig ønsker en investeringscase.

Ejendommen, der omfatter et samlet etageareal på 3.474 m², hvor en del af ejendommen er udlejet i dag. Resterende areal anvendes af
sælger. Dertil er der gode udvidelsesmuligheder på grunden der er 15.164 m².

Ejendommen er placeret i centrum af Vamdrup og på en af hovedindfaldsvejen til byen. Herfra er der 10 minutter i bil til motorvejsafkørsel Kolding Syd ved E45.

Ejendommen er karakteriseret ved en alsidig anvendelse til et bredt udsnit af virksomheder. Ejerne har siden erhvervelsen i 2019 renoveret bygningen med bl.a. reparation af klimaskærm, nyt tag på den lange hal, stålpladebeklædning, brandsikring, samt opdeling af ejendommen i mindre lejemål. Derfor kan der nu tilbydes en velholdt og meget anvendeligt kontor og lager ejendom til salg. Med en kraftig elektrisk forsyning på 1.218 Ampere er ejendommen udstyret til at imødekomme en bred vifte af forretningsbehov.

Ejendommen er delvist udlejet til stabile lejere, herunder Rockwool Danmark A/S, LH Byg og Montage Aps, samt Flytteboxen Aps, hvilket tilbyder en attraktiv og god indtægtskilde for dig som køber. Yderligere er der mulighed for udvidelse eller udlejning af yderligere plads, hvilket giver fleksibilitet i anvendelsen af ejendommen.

De nuværende ejere anvender i dag ca. 1.122 kvm til dere...