Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Lagerhotel til opmagasinering

Vi har god plads og passer altid godt på dine ejendele. Vores lagerlokaler til leje egner sig både til virksomheder og private. Vores lagerhotel er klimareguleret, låsesikret og overvåget, så du kan trygt opmagasinere dine ejendele hos os.

Vores 64 forskellige lagerrum varierer meget i størrelse, og derfor har vi også et, der passer til lige præcis din situation og pengepung.

Hos os kan du også bruge lokalerne til lige det, du vil: opmagasinering af arvegods, flyttekasser, dødsbo, knallerter eller motorcykler, hårde hvidevarer, flyttegrej – du har sågar mulighed for at have din campingvogn, hestetrailer, båd eller autocamper stående hos os.
Både inde og ude kan du få langtidsparkering.

Kontakt os her, og så finder vi et rum, der passer lige til dig:

Topsikrede lagerrum
Dine ejendele er i sikre hænder hos os. Vores depotrum er overvåget døgnet rundt, og vi er sikret med godkendte alarm- og låsesystemer.

Klimaregulerede lagerlokaler
Vi er også sikret mod al slags vejr – med klimaregulering på vores lagerhotel, risikerer dine ejendele ikke fugt, kulde eller for meget varme, som de kan i et udeskur eller en kælder.

Af- og pålæsning i tørvejr
Du kan læsse dine ejendele af og på i tørvejr hos os. Vi lader ikke regn eller fugt ødelægge dine ejendele.

Frost- og tyverisikrede depotrum

Vi er RET fleksible