Lagerformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lagerlokale til leje i Hvidovre

785 m2 lager i Hvidovre til leje

Højloftet lager på 305 m2 med indskudt dæk til kontor 12 km fra København centrum

Indretning

Moderne erhvervsejendom beliggende på Hammerholmen i Hvidovres dynamiske industriområde, Avedøre Holme.

Lager lokalet på 785 m² er i velholdt stand med højt til loftet, portadgang, mindre kontorafsnit og gode tilkørselsforhold.

Der er adgang til egne toilet- og badefaciliteter. Indgang sker via trappe, som er placeret tæt ved parkeringsområdet.

Der er mulighed for at leje yderligere 240 m² lager, som fremstår i rå og funktionsdygtig stand, med rig mulighed for personlig tilpasning. begge lejemål separat eller som ét samlet lejemål.

Anvendelse

Lejemålet har en godkendt anvendelse til lager jf. BBR-meddelelsen (anvendelseskode 323, Bygning til lager).

Eventuelle ændringer af anvendelse rettes til kommunen og ansvaret påfalder lejer.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.